Ekorevolt logoHej hallå!  

Vi som gör Ekorevolt heter Niklas, Patrick och David och bor i Malmö. Utöver Ekorevolt driver vi andra bolag som vårt leverbröd där vårt hjärtebarn är Rekoval, som hjälper föreningar, lag och skolklasser att sälja miljösmarta produkter för att åka på cuper, klassresor, köpa utrustning eller varhelst ungdomarna behöver en slant till. Via Rekoval säljer vi uteslutande Ekorevolts miljövänliga produkter.

Ekorevolt startade vi för vi pallar inte längre sitta och glo på när vår planet körs till avgrunden och våra hav snart består till större del plast än fisk. Ingen kan göra allt, men alla kan göra nåt heter det ju. Det vi kan göra är att dra vårt strå till stacken, och därför bestämde vi oss för att starta ett miljövänligt bolag. Just nu producerar och säljer vi tandborstar i bambu, men sortimentet kommer så småningom att omfatta andra miljövänliga produkter där plast byts ut mot alternativ som bambu, sockerrör eller majsstärkelse.

Vi erbjuder våra ekologiska tandborstar i bambu direkt via vår webshop, via ungdomar som säljer via Rekoval samt via återförsäljare. Det går även bra att branda våra borstar med ditt eget märke, antingen att sälja eller som goodwill.Vad vill vi? 

Det är ofta mycket snack och liten verkstad. Vi vill inte bara se på när jorden går under, vi vill göra en förändring. Det bästa sättet att förändra är via företagande, och utveckla och ta ett rejält ansvar. Vi tar vårt miljöansvar med glädje, och vill göra det enkelt att använda produkter som är bättre för miljön.


Kontakta oss för att bli återförsäljare av bambutandborstar 

0%

Så mycket av varje mjölkkartong är plast.

0M

Så högt kan bambun växa, på lite över en månad.

0MILJONER

Så många ton plast produceras årligen i världen.

0MILJONER

Så många ton plast dumpas rätt ner i haven varje år.

0BILJONER

Så många mikroplaster finns i våra världshav.

Tillagt till önskelistan:
Min önskelista
Du lade precis till detta till varukorgen: